huisparfum

alle manieren om een heerlijke geur in huis te hebben!

Huisparfum

Huisparfum is de algemene benaming voor producten of manieren om het in huis heerlijk te laten ruiken. Er zijn vele manieren om een heerlijke parfum in huis te laten verspreiden. Daardoor wordt die geur ook wel huisparfum genoemd, doordat het een heerlijke geur voor in huis is. Hier vind je diverse manieren die voor een aangename geur zorgen in bijna iedere ruimte in huis. Ben jij opzoek naar een heerlijke huisparfum? Bekijk hier de mogelijkheden.

Geurbrander

Wat ons betreft de beste manier om het in huis heerlijk te laten ruiken is de Lampe Berger geurbrander. Een systeem dat ervoor zorgt dat er in korte tijd genoeg parfum wordt verspreid om je huiskamer en/of keuken heerlijk ruikt. Deze geurbrander zal tegelijkertijd ook de onaangename (kook)geuren weg zal halen.

Geurstokjes

De meest gebruikte manier als parfumverspreider zijn toch wel de geurstokjes. Geurstokjes zijn makkelijk in gebruik, bijna overal weg te zetten en in vele geuren en merken verkrijgbaar.

Geurkaarsen

De meest gezellige manier is natuurlijk wel de geurkaars. In vele maten, modellen, merken, geuren, iedereen heeft wel ergens een geurkaars in huis.

Aroma Diffusers

De Aroma Diffuser is een elektrisch apparaat dat op een eenvoudige manier zorgt voor een heerlijke geur in huis. Door de stoom die de diffusers maken wordt niet alleen de geur verspreid, maar wordt ook de luchtvochtigheid verbeterd. Door druppels geurolie toe te voegen aan het water in het waterreservoir bepaal je zelf de sterkte van de geur.

Winkels

Op zoek naar de winkels die de heerlijkste huisparfums verkopen? Bekijk hier de plekken waar je moet zijn!